Gammel og ny kommunikasjon

writing-923882_1920

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst»]

På bussen fra Kristiansand til Farsund.
Jeg har noen timer på bussen. Jeg skal skrive litt dagbok med penn og en liste over mailene som jeg har tenkt å sende fra Stillehavet. Jeg må jo skrive blogginnlegg, men viktigst er å skrive personlige mailer til dem jeg har lovet det. Jeg lovet for eksempel Celine, niesen til skipper Vidar, at jeg skulle sende henne en flaskepost og et brev. Det blir gøy å sende beskjeder både på moderne måter og ved hjelp av gamle metoder.
I Farsund kommer jeg kanskje til å treffe kollega Jarl. Jeg hadde ham som skipper de gangene jeg var om bord Ægir tidligere. Nå har han jobbet i Middelhavet en periode, på redningsskøyta som hjelper med grensepatruljering utenfor Lesbos. De har hjulpet mange mennesker i høst, og han har helt sikkert mange erfaringer å dele med oss andre. Jobben på redningsskøyta i Middelhavet er internutlyst igjen, og jeg har søkt denne gangen også. Det er viktig å bruke evner man har i situasjoner hvor det trengs. Og akkurat nå trengs mine evner der. Det er jo også en god mulighet til å få mengdetrening på grupperedning, så rent redningsteknisk er det en spennende utfordring.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *