På vei hjemover igjen!

vespa-974312_1280

Sitter på flyplassen i Lima og venter på fly til Amsterdam og videre til Norge.
Alt gikk veldig fort på slutten, jeg leide scooter i to dager, dro på strandhugg med Cecilie, solnedgangsbonanza med Signe, Gunvor og Ola, og siste dag soloppgang med Øyvind. Men jeg fikk ikke sagt farvel og takk for turen til alle. Esteban var ute med kjæresten, Boris fikk mer enn nok med de andre russerne. Jeg tok flyet sammen med Pål og Håkon, og fikk snakket litt med dem.

You may also like

1 kommentar

  1. Kjære kari, det har vært utrolig moro å lese blog innleggene dine. Du er en fantastisk kvinne, og jeg er glad jeg har truffet deg, og flere av de andre hetene fra KonTiki ferden. Håper å treffes igjen på en reunion

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *