Dag fire i land- laaaang reisedag.

diary-684750_1920

Dagen begynte med ankomst i Santiago, Chile kl 23. Jeg surret litt, og kom meg til VIPloungen kl 24- idet den stengte. Så det ble benk og boblejakke i stedet for deilig stressless og en dusj… Klokka 05:20 gikk flyet til Lima, og lokal tid var jeg i Lima kl 8. Hadde tenkt å reise ned til byen etter julegaver, men jeg kom til immigrasjonskøen og huset plutselig det helvetet tollen var forrige gang.
Så jeg sov på en benk igjen, og nå er klokken blitt 16:00. Jeg skal handle litt vin i julegave, litt kaffi og sjokolade og så er det KLM til Amsterdam klokka ni.
Det har vært nyttig for meg med disse timene her. Jeg skriver dagbok, setter ord på det jeg kjenner på. Skriver postkort, fyller på med vann, empanadas og juice.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *