Første dag i land

party-146582_1280

Vi kom inn på lørdag den 19.desember. Vi hadde kontakt med havnemyndighetene fra morgenen av, og siden Tupac lå foran oss, så ble de slept inn til bøyen først.
Så kom de og hentet oss.
Vi hadde litt oppskvær å ta oss av, men det gikk ganske fort. Esteban og Pål tok seg av sikkerhetslinen, Cecilie fikset Real Turmat og resten av oss pakket seil. Så kom myndighetene om bord. Det var samtlige instanser samtidig: sanidad, aduanas, immigraciones, havnemyndighetene. Det kokte litt for meg, men det gikk bra. Jeg hadde klargjort alle papirene de ba om, og noen fylte ut papirene mine.
To fra havnen var særlig trivelige og ba meg med på et dykk dagen etter. Jeg tenkte det var litt vel friskt med dykk etter tidenes fest, men jeg slo til og avtalte møte klokka ni neste morgen.
Så kom vi i land, fikk blomsterkranser rundt nakken og ble fraktet opp til Jaqueline Rapu Tuki som er verdens beste vertinne. (J.rapu@hotmail.com). Der var Tupac-gjengen og vi fikk kyss og klemmer og jeg gråt litt og så spiste vi mye og drakk enda mer. Jeg ble sittende med en lokal helt so hadde vondt i ryggen. Jeg kom på at jeg hadde en Dr Nielsen til denne festen og introduserte dem for hverandre. Det ble mye dansing på oss utover kvelden

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *