Matsituasjonen om bord

coconut-691565_1280

Status på mat: ferske grønnsaker går vi snart tom for. Det er noen stekebananer, gulrøtter og et nett med løk igjen. Dessuten har vi ingefær, hvitløk og lime. Og en vannmelon.
Vi har store mengder bønner, linser, kikkerter, tørkede poteter. Og så er det fisken, da. Den lar vente på seg. Vi har hatt to Doradoer og en diger blekksprut på kroken, men alle har sluppet fra kroken med livet i behold- like ved rekka.
Vi har med real turmat som vi sparer til litt uti turen, vi har boksemat med tomat, kokos, desserter og melk. Dessuten har vi maten til returen som vi få ta av om det kniper.
Signe er stuert, og er streng med rasjonene. Det er jo fornuftig, men en utakknemlig rolle. Det ser ut til at alle vil ha mer kjøtt og brød, og det er det veldig lite av hos oss. Vi har spesielt deilige dager på lørdag og onsdag, og i dag er det onsdag. Gleder meg til å finne ut hva det spesielle denne uke blir.
På den andre flåten ha ingen meg bekjent tatt kontroll over maten, og den som er mest sulten lager mat. Jeg kan tro det fort er Jostein, yngstemann med høy forbrenning, som lager maten. De er allerede gått igang med kvotene med real turmat, så jeg tror nok det må provianteres på nytt på Påskeøya.

You may also like

2 kommentarer

  1. Flott å følge deg flotte venn! Dette går vegen! Mat er bare en ørliten nødvendighet 😉 og det ser jo ut til at du ender opp som DEN veganeren!
    Spøk til side: dette er veldig tøfft gjort, og jeg kan ikke vente på at du kommer hjem med historier – og ikke minst få treffe deg når dere er etablert alle i Kristiansand. Stor stor klemm fra Kristin kusinebarn, Susanne(som har seilt inn som delegat for greens-etellerannetQueenMary) og Endre (seiler visst inn til jul med greie karakterer) <3<3<3

  2. Bønner, linser, kokos og løk. Nett det samme vi spiser her hjemme i Munkebotn, høres digg ut! Peder synes det er veldig gøy å se bilder av fiskene dere fisker (men mister). Han har ganske mange spørsmål på blokka til deg når du er tilbake. Fortsatt god tur, følger med og tenker på deg. I helgen er det julemarked på Steinerskolen, lover å kjøpe noe til deg:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *