På ‘an igjen

DSC_0243

 

Nå har jeg lyst til å blogge igjen.

Ikke det at det skjer veldig mye spennende, sånn på ekspedisjonsnivå. Jeg har vært i dialog med en ekspedisjonsleder om en snorkle- og dykkeekspedisjon neste sommer. Og så går kontrakten min med KonTiki2 ut nå i desember, så jeg vil begynne å skrive litt om opplevelsene mine. Dette er en god plattform for skriveøvelser.

Det har vært et spesielt år, det siste året.

Det er deilig å ikke være så spent lengre. Jeg synes det er spennende utenfor komfortsonen, men i fjor var jeg der så lenge at jeg kjente det fysisk. Jeg får jevnlig adrenalinrush i jobben, og det trives jeg med. I fjor var det en jevn strøm av sommerfugler som flyttet inn i magen. Det ble fullt til slutt og søvnen og roen fikk ikke plass.

Jeg er rolig igjen, men rastløs. Det har jeg nok alltid vært.

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *